Rabu, 20 Januari 2010

Kesan exam

oh mate still tak boleh tutop lagi ketika jam menunjukkan 4:21 pagi..
kerana letih sesangat,pukul 8malam da tertido..
dan kesannya inilah merayau2 kat dalam sawang..

maaf kerana tak siapkan soalan report biochem..
maaf kerana tertido..

ye ingatkan nak siapkan time2 camni lepas sume orang da tido..

assumption yang tak same boleh mengundang masalah..

@konflik: pernah dikupas dalam kelas behavioral science..

kalau boleh sume orang taknak hadapi nie,,
tapi tetap akan ade jugak sebab akan ada pihak yang cuba pertahan dan juga pihak lagi 1 juga nak defend against lagi satu,,

macam main tarik tali::kalo nak dapat keputusan yang adil, kenalah tarik sampai putus tali tu,,dua2 dapat tali

dan itu sangat sukar terjadi..

dan sukar
dan sukar...........


oh,aku mintak maaf..


1 ulasan:

DR-safara berkata...

huhuhu..
umu.... igatkan umu x ase pe2...
kte pown nak mnx maap...huk33