Isnin, 7 Disember 2009

PENGISI self study,,

Hari nie da stat sem 2 yang takde maknenye bole relax2. Hari pertame kelas, mesti sume orang terpikir (temasok aku nie)clas tak stat lagi, daftar je pastu bole balek. Kalo datang awal,daftar awal tak payah la nak beratur panjang,, Dalam beg lak takyah bawak ape2, cukup pen sebatang ngan buku nota kecik yang kosong... Kalo masok kelas pon mesti borak2 je takpon makan2 la... Tapi tetibe seorang abang berambot pacak masok ke lecture hall,,aku yang ketika itu tengah merenung lecture hall tu,(konon rindu giler la)terkedu seketika. Aku terase macam sesuatu yang tak best akan terjadi and sangkaan aku memang tepat giler.. Abang pejabat tu hulur la 2 set jadual lecture. Sah2 la kelas akan start hari nie,, cube dyorang bagi jadual lambat sikit, baru ar ade alasan tak tau ade kelas ke,hee tak sangke betol dyrg kejam sgt,, dan beberape minit je pas tu, class biochem start tap naseb baik bincang pasal soalan final sem lepas, anatomy lak teros je blaja pasal front of thigh and blabla fuh jammed otak. Disambung lak dengan klas fisio 2jam lbey camtu,,hmm sangat memenatkan patot bley kene darah tinggi,, biler ade gap je utk self stadi ak bace buku yg menyeronokkan ar,, so takde ar stress..xkan nak stadi je, nak tengok buku2 tu tak??



Macam nak wat koleksi je,, versi bahasa melayu punyer,,
SELF STUDY bertukar menjadi SHERLOCK HOLMES,,YEAH

1 ulasan:

wbalqis berkata...

nnt kte nk pinjam ye buku2 tu.
nk baca mse study sdiri.
haha =P